početak | mapa sajta | english  
 
početna strana
za studente
za profesore
web mail
ekonomski anali
publikacije
forum
linkovi
upis na fakultet
plan zgrade
vodič kroz grad
Student prodekan
Studentski parlament
MONOPOLIST
AIESEC
SUEF
SSEF
Marketing radionica
Debatni klub

.


 

 

STUDENTSKA UNIJA EKONOMSKOG FAKULTETA


ZAŠTO SMO TU?

Tu smo da ne bi dozvolili njima da rade šta hoće...
Tu smo, jer smo jači zajedno...
Tu smo da bi stvarali...
Tu smo da bi se družili...
TU SMO ZBOG VAS!

KO SMO TO MI?

Mi smo studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Prvi tim SUEF-ovaca je nastao još davne 1996. godine. Učestvovao je u stvaranju SUS-a (Studentske unije Srbije), jedine krovne, međunarodno priznate organizacije, u Srbiji. Sada smo deo SUBG-a (Studentske unije Beograda), jedne od četiri univerzitetske članice SUS-a, ko ja je deo ESU-a (Evropske studentske unije). Već godinama smo najpriznatiji i najjači lokal Unije, iz koga izlaze sjajni pojedinci, savršeno sklopljeni timovi i kasnije poslovni partneri i, što je najvažnije, dobri prijatelji. 

ŠTA MI TO RADIMO?

Radimo na tome da studiranje učinimo zanimljivijim i lakšim, na tome da se izborimo za studentska prava, na tome da period studiran ja zaista bude najlepši deo života svakog od nas.

Da li ste znali gde su nastali projekti "Exit", "Beer fest", "Zlatibor Voda", "Nacionalni trening tim", "Nastava buducnosti", "Skini povez", "Istraživanje studentske populacije", "Antikorupcija", "Medunarodni dan mladih", "1000 praksi" i mnogi drugi? Svi oni su potekli iz neke od naših kancelarija.

Projekti koji su trenutno aktuelni su: "Monopolist", "Menadžerijada", "Kalimero", "Tempus (SIGMUS)", "NED", "Kursevi jezika", "NLP kursevi", "Dobrovoljno davanje krvi", "Provera vremena prijema studenata", "Budi on-line", "Pitaj SUEF", "Vaš SUEF" i ostali.

ZAŠTO BITI DEO NAŠEG TIMA?

Zato što smo revolucionari, tolerantni, realni. Ukoliko želite da pronađete prijatelje za ceo život, ukoliko samo hoćete da ubijete vreme, ukoliko imate ideje i kreativni ste, ukoliko želite da radite ili ne želite uopšte da radite, dođite bar da se upoznamo, možda se predomislite. Naučićete da funkcionišete u timu, ići ćemo zajedno na motivacione vikende, pohađati korisne treninge, kurseve, igrati razne sportove i takmičiti se u znanju, kako međusobno, tako i sa ostalim organizacijama. Najbolji će napredovati do samog vrha Evropske studentske unije, proputovati ceo svet, a svi zajedno se kasnije zaposliti u najjačim preduzećima preko mreže alumnista Unije ili započeti sopstveni biznis, ako ste od onih sklonih riziku.

GDE SE I KADA SE NALAZIMO?

Kancelarija SUEF-a se nalazi na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, Kamenička 6, Beograd, preko puta kantine. Za vas smo tu svaki radni dan izmedu 11 i 15h. Ukoliko vrata slučajno budu zaključana kada ste na fakultetu, ako imate primedbe, predloge, sugestije, ideje ili ste samo zaljubljeni u neku/nekog od nas, pišite nam na unija.studenata@gmail.com ili nas pozovite na broj: +381.11.302.1.165. O nama procitajte na zvanicnom FB page-u   http://www.facebook.com/ekof.unija., komentarišite na FB profilu http://www.facebook.com/studentskaunija  i FB grupi http://www.facebook.com/pages/SUS-Studentska-unija-Srbije-Students-union-of-Serbia/145136432203449

ZA PRIMEDBE ILI EVENTUALNO NEKU POHVALU, OBRATITE SE SLEDEĆIM KOLEGINICAMA/KOLEGAMA:


IZVRŠNI ODBOR:

 • Miroslav Rajić predsednik
 • Stefan Stošić potpredsednik
 • Milica Zlatić
 • Igor Radaković
 • Aleksandar Božić
 • Ivana Kostadinović
 • Katarina Stanisavljević

NADZORNI ODBOR:

 • Igor Vidojković predsednik
 • Marina Opačić
 • Miloš Čojčić

PREDSEDNIK SKUPŠTINE:

 • Ivan Ćuković

 

 

Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu
Kamenička 6, 11000 Beograd
tel (011) 3021 240; fax (011) 628-923
copyright ERC EKOF